Liity mukaan

Suomalaisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden puolesta ry


Yhdistyksen tarkoituksena on virittää kansalaiskeskusteluayhteiskunnallisista asioista ja lisätä kansalaisten äänestysaktiivisuutta tulevissa eduskunta-, europarlamentti-, kunnallis- ja presidentinvaaleissa ja hyvinvointialuevaaleissa 2022 sekä niihin liittyvissä kysymyksissä.Yhdistys toimii vastuullisena, lain tarkoittamana tukiryhmänä ja varojen kerääjänä em. tarkoitusta varten tiedotustoimintaa sekä harjoittaa valistus-, tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Yhdistys voi myös tukea taloudellisesti yhdistyksen kokouksessa valitun ehdokkaan vaalityötä.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys järjestää tarvittaessa ohjelmallisia tilaisuuksia ja voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä järjestää asianmukaisella luvalla arpajaisia ja rahankeräyksiä.


Liity mukaan yhdistykseeemme:

Suomalaisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden puolesta ry. Olemme rekisteröity yhdistys:  Y: 324 1450-7 

Pääset mukaan maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun 20 €. FI39 5358 0620 5186 28. Liitä viestikenttään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Jäseneksi hyväksytään vähintään 18-vuotias  Suomen kansalainen. Sinun tulee hallita itseäsi eikä sinua ole tuomittu vapausrangaistukseen. Jäsenrekisteriimme tarvitsemme nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi omaa viestintäämme varten. Emme luovuta tietojasi eteenpäin kenellekään.

Ajamme  kansalaistemme etua perustuslakia noudattaen.

Kannatusjäsenenä voit itse määritellä kannatustukesi määrän. Tilinumero on sama FI39 5358 0620 5186 28.